Vergaderen bij Puur

Met uitzicht op het groen

📷 Paviljoen Puur

Zakelijk

Een heel fort voor jezelf! Ons paviljoen kan exclusief gereserveerd worden voor vergaderingen, productpresentaties of andere zakelijke evenementen.

Vergaderen

Veilig vergaderen tijdens het coronavirus?

Bij ons kun je veilig vergaderen: er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig. Onze medewerkers maken extra vaak schoon en werken contactloos.  Zo kun je toch samenkomen met je collega's of relaties, waarbij minimaal 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt. En ook heel fijn: onze locatie is midden in de natuur, vlakbij Amsterdam. Hierdoor  vermijd je alle drukte.

IMGP4545.jpg
 

📷 Paviljoen Puur

07_Food&MorePhotography.jpg

Productpresentatie

Een nieuw en bijzonder product verdient een bijzondere introductie. Fort Diemerdam is de uitgelezen plek om dat product in de spotlights te zetten. De mogelijkheden bij Paviljoen Puur zijn eindeloos, maar het doel is altijd hetzelfde: een onderscheidende productpresentatie die de genodigden zeker zal bijblijven.

 

© Bolletje 📷 Food & More Photography

Teambuilding

Waar een eeuw geleden militaire exerceerden, is vandaag het terrein om teamgeest en targets op scherp te zetten. In samenwerking met Fort Evenementen zorgt Paviljoen Puur dat iedereen, van stagiair tot CEO, mentaal en fysiek de zinnen kan verzetten zodat alle neuzen weer dezelfde kant op gaan staan.

IMG_20180605_174206.jpg
 

📷 Paviljoen Puur

IMG_20180605_180759.jpg

Activiteiten

Paviljoen Puur is een uiterst geschikte

plek om team activiteiten te verrichten.

In samenwerking met Fort Evenementen, bieden wij verschillende activiteiten aan:
- Boogschieten   €25,- p.p.

- Fort Games      €37,- p.p.

- Fort Trivial       €45,- p.p.

 

© ​Paviljoen Puur

Relatie-evenement

Paviljoen Puur is een mooi 'geheim' om te delen. Met de intimiteit van Fort Diemerdam als vertrekpunt is dit de perfecte locatie om de zakelijke band in een tot in de puntjes verzorgde maar informele sfeer te versterken.

studiodamon-474.jpg
 

📷 Studio Damon