Puur op Zondag

Lunch, borrel of gelegenheid

Puur op zondag

Op zondag is iedereen welkom om te komen lunchen en borrelen, we zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 

Feest of verjaardag

Een mooie ronde leeftijd (of juist niet), een familiereünie, een hoera-met-pensioen-afscheid: als jij vindt dat het tijd is voor een bijzonder feestje, kun je bij Paviljoen Puur rekenen op alle medewerking. Deftige lunch, stoere barbecueparty of kinderpizzafestijn: wij maken waar wat jij voor ogen hebt. Op zondag kun je hiervoor onze bovenverdieping of een deel van het terras reserveren, zodat je kunt eten rondom onze buitenkeuken.

 

Lunch & borrel

Zondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur aan het goede adres. Elke zondag kun je bij ons terecht voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Terwijl de kinderen door het hoge gras struinen of op ontdekkingstocht gaan langs de verlaten bunkers. Geniet jij met een superdeluxe sandwich en een goed glas wijn van de zon op ons gezellig terras, of met een goedgevuld borrelplateau bij de knusse houtkachel in het paviljoen.

 

Historische wandeling

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fort Diemerdam? Historische Kring Diemen organiseert regelmatig op zondag een wandeling van Fort Diemerdam naar kringenwetboederij De Zeehoeve. Tijdens de wandeling vertelt gids John Cuijpers alles wat er te weten valt over Fort Diemerdam en de functies van de verschillende bouwwerken, waaronder de munitiebunkers en geschutsopstelplaatsen. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis. Trek bij wisselvallig weer stevige schoenen aan. Houd de agenda dus in de gaten!

 

Openingstijden algemeen

Van maandag tot en met zaterdag is Paviljoen Puur exclusief beschikbaar voor verhuur; zakelijke bijeenkomsten, (bedrijfs)feesten en huwelijken.

In de maand juni zijn wij geopend voor publiek van donderdag tot en met zondag met buiten dineren in Amsterdam.

Op zaterdag en zondag zijn wij ook geopend voor lunch.

Een uniek festival dining concept in onze tuin (reservering vereist).

Zeker zijn van een plekje? Reserveren kan online via ons systeem.

Overdiemerweg 37

1111 PP Diemen
 

(020) 637 01 88

info@paviljoenpuur.nl

Paviljoen Puur is onderdeel van Puur Producties bv

kvk nummer: 34205373

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!