Puur op Zondag

Lunch, borrel of gelegenheid

📷John Lewis

Puur op zondag
 

Feest of verjaardag

Het mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet eens een mooi ronde leeftijd te zijn om je verjaardag 'anders' te vieren. Als jij vindt dat het tijd is voor een bijzonder feest, kun je bij Puur Paviljoen rekenen op alle medewerking. Een mooi diner, stoere barbecue party of een heerlijke dansavond: het feest dat jij voor ogen hebt, krijgt extra glans in de stelling van Amsterdam!

Nicole & Daniel-394.jpg
 

📷Mon et Mine

Nicole & Daniel-183.jpg

Lunch & borrel

Zondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur aan het goede adres. Elke zondag kun je bij ons terecht voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Terwijl de kinderen door het hoge gras struinen of op ontdekkingstocht gaan langs de verlaten bunkers. Geniet jij met een superdeluxe sandwich en een goed glas wijn van de zon op ons gezellig terras, of met een goedgevuld borrelplateau bij de knusse houtkachel in het paviljoen.

 

📷Mon t Mine

Historische wandeling

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fort Diemerdam? Historische Kring Diemen organiseert regelmatig op zondag een wandeling van Fort Diemerdam naar kringenwetboederij De Zeehoeve. Tijdens de wandeling vertelt gids John Cuijpers alles wat er te weten valt over Fort Diemerdam en de functies van de verschillende bouwwerken, waaronder de munitiebunkers en geschutsopstelplaatsen. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis. Trek bij wisselvallig weer stevige schoenen aan. Houd de agenda dus in de gaten!

20160731_HR_Fort_Diemerdam_Rondleiding_D