Het Paviljoen

Capaciteit, openingstijden & info

📷 Trouw Trendy

Het Paviljoen

Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het tot een plek die zich bij uitstek leent voor zakelijke bijeenkomsten.

Fort Diemerdam

Paviljoen Puur ligt midden in het groen bij Fort Diemerdam en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingsring van 135 kilometer rondom de stad. De Stelling werd aan het eind van de negentiende eeuw aangelegd door het Departement van Oorlog en bestaat uit forten en batterijen, dijken en sluizen. UNESCO heeft de Stelling in 1996 op de Lijst van Werelderfgoed opgenomen vanwege haar waarde voor de mensheid.

Buiten_trouwen_trouwlocatie_paviljoen_pu
 

📷 Trouw Trendy

Op de plaats van de voormalige conducteurswoning van Fort Diemerdam is in 2012 Paviljoen Puur gebouwd. Het historische terrein omvat onder meer een gerestaureerde fortwachterswoning, (munitie)bunkers en geschutopstelplaatsen. Als beherend pachter laat Puur Produkties gasten graag kennis maken met de historie van het terrein, Dat doen we in samenwerking met de vrijwilligers van Historische Kring Diemen. John Cuijpers, gids en voorzitter van deze kring, geeft regelmatig rondleidingen over het terrein. Bekijk de agenda voor meer informatie.

 

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag is onze locatie exclusief beschikbaar voor evenementen.

Op zondag is Paviloen Puur geopend voor lunch en borrel van 12.00-17.00 uur

Eten & drinken

Of het nou gaat om een chique lunch voor een select gezelschap, walking dinner voor de hele familie of een luilekkerlunch

voor een toevallige bezoeker: ons culinaire team maakt van elke maaltijd een feestje. We denken graag met je mee en doordat we de beschikking hebben over zowel een

binnen- als buitenkeuken is eigenlijk niets onmogelijk. Geef je een feest op een andere locatie? Ons team komt graag naar je toe! We nemen de complete catering – van eten en drinken tot decoratie en personeel – uit handen, zodat jij je om andere zaken kunt bekommeren.

Het meebrengen van eigen catering is niet toegestaan.

buitenkeuken.jpg
 

📷 Paviljoen Puur