Trouwen bij Puur

Mooiste stukje natuur bij de stad

📷Bruidsreporter

Trouwen 

Bij Paviljoen Puur stellen wij alles in het werk om van jullie bruiloft écht ‘de mooiste dag van jullie leven’ te maken. Van de Aankomst tot de Zwaaisessie als jullie vertrekken: samen zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jullie staat vervolgens nog maar één ding te doen: genieten!

Ceremonie

Fort Diemerdam is door de Gemeente Diemen aangemerkt als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat Paviljoen Puur, met medewerking van de ambtenaar van de burgerlijke stand, ook de huwelijksvoltrekking kan verzorgen.

Waar jullie elkaar het jawoord geven? Midden in het groen, voor de deur van onze mooie oude fortwachterswoning of binnen in ons sfeervolle paviljoen.

De keuze is aan jullie.

 
Ceremonie tent
Ceremonie tent

Studio Samsam

press to zoom
Ceremonie veld bunker
Ceremonie veld bunker

Thema Fotografie

press to zoom
Ceremonie 1e etage
Ceremonie 1e etage

Trouw Trendy

press to zoom
Ceremonie tent
Ceremonie tent

Studio Samsam

press to zoom
1/11
Paviljoen Puur & de Kievit Bruiloften-7.jpg

Receptie

Just married? Daar moet natuurlijk op

geproost worden! Paviljoen Puur zorgt voor

de aankleding, hapjes en natuurlijk de

drankjes. Zodat jullie op een bijzondere én feestelijke locatie het glas kunnen heffen

met jullie gasten.

 

📷De Kievit Bruiloften

 

Diner

Wordt het een chic vijfgangendiner of een informele barbecue? Bij Paviljoen Puur kun je alle kanten op. Het creatieve brein van onze kok en de mogelijkheden van onze binnen- en buitenkeuken zijn grenzeloos. Wat je ook kiest: culinair spektakel krijg je hier zeker. Binnen, of als het even kan buiten op ons gezellige, deels overdekte, terras.

Het meebrengen van eigen catering is niet toegestaan.

Linda-JaneFotografie-30-08-2019BruiloftT

📷Linda Jane Fotografie

 
IMG_0364.jpeg

Feest

Apparatuur voor de dj kan van de checklist:

bij Paviljoen Puur hebben we alles in huis om een waanzinnig feestje te bouwen. Wie geen zin heeft om te dansen, kletst gezellig bij rond de houtkachel. Een ding is zeker: we maken er een feest van waaronder nog lang wordt nagepraat.

📷Bruidsreporter

 

Winterhuwelijk

Al vriest het buiten dat het kraakt, trouwen kan bij Paviljoen Puur het hele jaar. Sterker nog: bij ons ben je voor een op-en-top romantische winterbruiloft helemaal op je plek. Met chique tenten, houtkachels en schapenvachtjes zorgen we dat de gasten er warmpjes bij zitten en met een beetje geluk geven jullie het jawoord met de winterzon op jullie wangen. Toch iets te k-k-k-koud? Ook binnen hebben we alle ruimte om er een fantastische dag van te maken.

Linda-JaneFotografie-StyledWinterWedding-169-1024x684.jpg

📷LInda Jane Fotografie

📷LInda Jane Fotografie