zakelijk

zakelijk

Een heel fort voor jezelf! Ons paviljoen en de fortwachterswoning kunnen exclusief gereserveerd worden voor vergaderingen, productpresentaties of andere zakelijke evenementen. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Dichtbij de stad en toch midden in de natuur, een inspirerende plek om de aandacht te vestigen op wat op dat moment belangrijk is. En kan de teamspirit wel een upgrade gebruiken? Het omliggende terrein is geschikt voor zowel mentale als sportieve activiteiten.

Een heel fort voor jezelf! Ons paviljoen en de fortwachterswoning kunnen exclusief gereserveerd worden voor vergaderingen, productpresentaties of andere zakelijke evenementen.


Vergaderen

Koppen bij elkaar, maar dan wel even weg uit de dagelijkse realiteit. Want in een inspirerende omgeving komen vaak de beste ideeën boven tafel. Die tafel staat in dit geval in onze oude fortwachterswoning of ons paviljoen. En terwijl aan tafel spijkers met koppen worden geslagen, zorgt ons culinaire team voor de broodnodige brandstof. Goed om te weten: door de ligging vlak bij de snelweg is Paviljoen Puur uitstekend bereikbaar voor collega’s uit alle windstreken.


Productpresentatie

Een nieuw en bijzonder product verdient een bijzondere introductie. Fort Diemerdam is de uitgelezen plek om dat product in de spotlights te zetten. De mogelijkheden bij Paviljoen Puur zijn eindeloos, maar het doel is altijd hetzelfde: een onderscheidende productpresentatie die de genodigden zeker zal bijblijven. 


Teambuilding

Waar een eeuw geleden militairen exerceerden, is vandaag het terrein om teamgeest en targets op scherp te zetten. In samenwerking met Fort Evenementen zorgt Paviljoen Puur dat iedereen, van stagiair tot CEO, mentaal en fysiek de zinnen kan verzetten zodat alle neuzen weer dezelfde kant op gaan staan.


Activiteiten

Paviljoen Puur is een uiterst geschikte plek om team activiteiten te verrichten. In samenwerking met Fort evenementen, bieden wij verschillende activiteiten aan:
– Boogschieten €25,- p.p.
– Fort Games €37,- p.p.
– Fort Trivial €45,- p.p.
  


Relatie-evenement

Paviljoen Puur is een mooi ‘geheim’ om te delen. Met de intimiteit van Fort Diemerdam als vertrekpunt is dit de perfecte locatie om de zakelijke band in een tot in de puntjes verzorgde maar informele sfeer te versterken.  


 

paviljoen puur

Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

020 - 637 01 88
info@paviljoenpuur.nl

Paviljoen Puur is onderdeel van Puur Producties bv kvk nummer: 34205373

 

reviews

Paviljoen Puur

Overdiemerweg 37 1111 PP Diemen 020 – 637 01 88 info@paviljoenpuur.nl

Call Now