trouwen

trouwen

Elkaar het jawoord geven bij een oude wilg, met vrienden en familie feestelijk dineren aan lange tafels, dansen onder de sterrenhemel tot je voeten zeer doen: trouwen bij Paviljoen Puur staat synoniem aan een bijzondere ervaring. We stellen alles in het werk om van jullie bruiloft écht ‘de mooiste dag van jullie leven’ te maken. Van de Aankomst tot de Zwaaisessie als jullie vertrekken: samen zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jullie staat vervolgens nog maar één ding te doen: genieten.

Elkaar het jawoord geven bij een oude wilg, met vrienden en familie feestelijk dineren aan lange tafels, dansen onder de sterrenhemel tot je voeten zeer doen!

Hellen & Justin

Danielle & Jamal

Anieke & Sebastiaan


Ceremonie

Fort Diemerdam is door de Gemeente Diemen aangemerkt als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat Paviljoen Puur, met medewerking van de ambtenaar van de burgerlijke stand, ook de huwelijksvoltrekking kan verzorgen. Waar jullie elkaar het jawoord geven? Midden in het groen, voor de deur van onze mooie oude fortwachterswoning of binnen in ons sfeervolle paviljoen. De keuze is aan jullie.


Receptie

Just married? Daar moet natuurlijk op geproost worden! Paviljoen Puur zorgt voor de aankleding, hapjes en natuurlijk de drankjes. Zodat jullie op een bijzondere én feestelijke locatie het glas kunnen heffen met jullie gasten.


Diner

Wordt het een chic vijfgangendiner of een informele barbecue? Bij Paviljoen Puur kun je alle kanten op. Het creatieve brein van onze kok en de mogelijkheden van onze binnen- en buitenkeuken zijn grenzeloos. Wat je ook kiest: culinair spektakel krijg je hier zeker. Binnen, of als het even kan buiten op ons gezellige, deels overdekte, terras.


Feest

Apparatuur voor de dj kan van de checklist: bij Paviljoen Puur hebben we alles in huis om een waanzinnig feestje te bouwen. Als het weer een beetje meezit, doen we dat buiten onder de sterrenhemel. Bij kou, wind of regen gaat binnen het dak eraf. Wie geen zin heeft om te dansen, kletst gezellig bij rond de houtkachel. Een ding is zeker: we maken er een feest van waarover nog lang wordt nagepraat.


Winterbruiloft

Al vriest het buiten dat het kraakt, trouwen kan bij Paviljoen Puur het hele jaar. Sterker nog: bij ons ben je voor een op-en-top romantische winterbruiloft helemaal op je plek. Met chique tenten, houtkachels en schapenvachtjes zorgen we dat de gasten er warmpjes bij zitten en met een beetje geluk geven jullie het jawoord met de winterzon op jullie wangen. Toch iets te k-k-k-koud? Ook binnen hebben we alle ruimte om er een fantastische dag van te maken.


 

paviljoen puur

Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

020 - 637 01 88
info@paviljoenpuur.nl

Paviljoen Puur is onderdeel van Puur Producties bv kvk nummer: 34205373

 

reviews

Paviljoen Puur

Overdiemerweg 37 1111 PP Diemen 020 – 637 01 88 info@paviljoenpuur.nl

Call Now