puur op zondag

puur op zondag

Op zondag is iedereen welkom om te komen lunchen en borrelen, we zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Wie iets te vieren heeft, kan een deel van het paviljoen reserveren; de bovenverdieping mét dakterras is de perfecte plek voor een borrel, lunch of andere bijeenkomst. Ook zijn er op zondag regelmatig activiteiten, zoals een historische wandeling of themalunch. Houd de agenda dus in de gaten!

Op zondag is iedereen welkom om te komen lunchen en borrelen, we zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Feestje

Een mooie ronde leeftijd (of juist niet), een familiereünie, een hoera-met-pensioen-afscheid: als jij vindt dat het tijd is voor een bijzonder feestje, kun je bij Paviljoen Puur rekenen op alle medewerking. Deftige lunch, stoere barbecueparty of kinderpizzafestijn: wij maken waar wat jij voor ogen hebt. Op zondag kun je hiervoor onze bovenverdieping of een deel van het terras reserveren, zodat je kunt eten rondom onze buitenkeuken.


Lunch & borrel

Zondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur aan het goede adres. Elke zondag kun je bij ons terecht voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Terwijl de kinderen door het hoge gras struinen of op ontdekkingstocht gaan langs de verlaten bunkers, geniet jij met een superdeluxe sandwich en goed glas wijn van de zon op ons gezellige terras of met een goedgevuld borrelplateau bij de knusse houtkachel in het paviljoen.


Historische wandeling

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fort Diemerdam? Historische Kring Diemen organiseert regelmatig op zondag een wandeling van Fort Diemerdam naar kringenwetboerderij De Zeehoeve. Tijdens de wandeling vertelt gids John Cuijpers alles wat er te weten valt over Fort Diemerdam en de functies van de verschillende bouwwerken, waaronder de munitiebunkers en geschutsopstelplaatsen. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis. Trek bij wisselvallig stevige schoenen aan. Houd de agenda dus in de gaten!


 

paviljoen puur

Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

020 - 637 01 88
info@paviljoenpuur.nl

Paviljoen Puur is onderdeel van Puur Producties bv kvk nummer: 34205373

 

reviews

Paviljoen Puur

Overdiemerweg 37 1111 PP Diemen 020 – 637 01 88 info@paviljoenpuur.nl

Call Now